[Video] : “Isteri Tangkap Suami Berskandal” -Suami Nangis Bila Di Suruh Kahwin Dgn Skandal.

Sudah bertahun kahwin tapi lagaknya persis orang bujang, ini antara faktor yang menyebabkan suami mudah terjebak dengan isu perselingkuhan. Tidak cukup seorang, segelintir golongan lelaki akan mula mencari keseronokan luar dengan wanita lain. Apabila sudah ditangkap, jangan pelik sekiranya isteri anda nekad angkat kaki kerana hati yang sudah ‘tawar’ memang sukar dipujuk kembali.

Mengetahui suami sendiri berskandal dengan wanita lain memang sangat meny4kitkan. Namun bagi seorang isteri ini, caranya membalas semula perbuatan khianat berkenaan menjadi tular di media TikTok. Menurut pernceritaan Puan Ayue Rizky, sebenarnya dia sudah 13 tahun mendirikan rumah tangga dan dikurniakan beberapa orang anak. Namun di sebalik kebahagiaan, si suami didapati diam-diam menjalinkan hubungan ‘terl4rang’ dengan seorang janda anak 1 selama 2 tahun.

Tidak seperti orang lain, dia cuba untuk elakkan menangis lalu mendatangi rumah keluarga gadis per4mpas berkenaan. Dia nekad mahu mengahwinkan mereka berdua di atas satu ikatan yang halal. Tapi entah kenapa, pasangan berkenaan malah ketakutan dan merayu-rayu enggan dinikahkan sehingga sanggup ‘b3rsujud’ pada kaki Puan Ayue.

Melihat cara tenang Puan Ayue memberikan pengajaran kepada couple tersbut, netizen juga menjadi puas hati. Malah ada yang berharap di boleh keluar daripada perkahwinan tersebut dan mencari kebahagiaan baru.

Sumber : TikTok Ayue Rizky & KisaH Dunia,oBulan

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!