“Gimik Untuk Satu Produk?” – Tul4r Isu Tauke Jambu Kahwin Lagi, Akhirnya Terjawab..

Mencetuskan kontrov3rsi untuk membuat marketing bagi mel4riskan produk itu sudah menjadi kebiasan buat sesetengah pihak dan biarpun bukan sesuatu yang baru dalam dunia perniagaan, namun masih ada yang membuatnya serta mendapat perhatian ramai.

Hal ini samalah apa yang telah dilakukan oleh pelawak Tauke Jambu baru-baru ini, apabila menc3tuskan tanda tanya dikalangan netiz3n berkaitan dengan pernik4hannya bersama wanita bernama Shu.

Sebelum ini, menerusi temubual bersama mStar, Tauke dan Shu ada tampil membuat penjelasan berkenaan isu k4hwin itu dan mengakui telah mendapat restu isterinya, Nadia.

Selepas beberapa jam sesi temubual itu dikeluarkan, pelawak tersebut mengambil keputusan untuk mend3dahkan hal yang sebenar-benarnya bahawa tiada sebarang pernikahan yang berlangsung dan ianya hanya gimik untuk satu produk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yang Mendapat Hidayah (@taukejambu2)


Penjelasan tersebut telah dimuatnaik oleh Tauke atau nama sebenarnya Zamatul Amri Zakaria di Instagram dan menjawab segala persoalan netiz3n mengenai gosip yang tular sejak beberapa hari lalu.

Di akhir video yang dikongsikan oleh Tauke, beliau meminta agar orang ramai lebih bijak dan berhati-hati dalam menilai sesuatu isu-isu yang viral di media sosial.

Tauke dapat restu Nadia bernikah lagi

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : https://beautifulnara.com/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!