“Dia Sak1t, S0lat Pun Guna Kerusi, Sampailah Saya Beri Dia …” – Dynas Mokhtar

Pelakon t1nggi lampa1 Dynas Mokhtar bersyukur rakan artisnya yang sebelum ini mender1ta sak1t bahagian lutut akib4t keceder4an kini sudah pulih selepas mengesyorkan produk Black G.

Kongsi Dynas, dia sendiri terkejvt dengan perubahan posit1f kesihatan rakannya itu sekali gus memberikan keyak1nan utuh bahawa produk yang diusahakan bersama rakan kongsinya, Mohamad Mughniy Mohamad betul-betul berkes4n.

“Kami berlakon sama-sama dan saya perasan dia terpaksa s0lat guna kerusi disebabkan masal4h pada lututnya akib4t terjatvh. Umur masih muda dan sudah enam bulan menjalani rawat4n.

“Kemudian saya berikan dia cuba Black G Plus Liquid dan Alhamdulillah dengan izin Allah dia semakin pvlih selepas dua minggu. Sampaikan dia tawarkan diri mahu menjadi ag3n dan memberikan produk ini kepada keluarganya.

“Dia terus amalkan hingga sekarang dan bersama-sama kongsi kebaikan. Saya gembiralah sekurang-kurangnya dapat membantu rakan yang sedang alami kesul1tan,” katanya kepada Gempak.

Dynas ditemui pada majlis pelancaran produk Black G dan kolaborasi bersama platform e-dagang Shopee di Petaling Jaya, Selangor baru-baru ini.

Dalam pada itu, Dynas turut memberikan produk yang diusahakannya itu kepada suaminya ketika dis4hkan posit1f virvs COV1D-19.

“Itu antara ikhtiar saya untuk membina semula imun1sasi tubuhnya, ketika itu dia hil4ng suara dan deri4 rasa. Mo0d pun h1lang.

“Alhamdulillah, keadaan dia bertambah baik. Saya tak kata ia boleh sembvhkan COV1D-19 tetapi ia berupaya membantu mengembalikan ten4ga.

“Malah, saya pun turut sama amalkan kerana bimbang saya menjadi kont4k rapat suami saya. Alhamdulillah saya negat1f,” kongsi Dynas teruja.

Tiga produk terlaris yang dipasarkan di bawah Black G Sdn Bhd iaitu Black G Capsule, Black G Plus Liquid dan Black G Coffee Original akan mula dijval di laman membeli belah dalam talian terkemuka, Shopee bermula 21 November ini di bawah flagship store Black G Nutrima by Dynas Mokhtar.

Produk Black G juga terpilih mewakili Malaysia untuk produk herba yang akan dipamerkan di Expo Dubai 2021/2022 berdasarkan kual1ti dan manfa4tnya.

Malah, produk ini disok0ng Institut Penyelidikan dan Pembangunan Pertanian Malaysia (MARDI) dan dijangka akan dipasarkan di negara luar seperti Indonesia, Singapura, Brunei dan China dalam masa terdekat.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

Sumber : gempak

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Sumber :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!