Neelofa menyerahkan kepada orang ramai untuk menilai sendiri

Biarpun enggan mengumumkan secara rasmi mengenai keh4milannya, namun berdasarkan perkongsian yang dibuat oleh selebriti popular,Neelofa di media sosial jelas memperlihatkan dirinya kini sedang sarat meng4ndung.

Seri Ibu Meng4ndung  

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neelofa (@neelofa)


Terbaru, foto Neelofa atau nama sebenarnya Noor Neelofa Mohd Noor ketika menghadiri sebuah acara yang dianjurkan oleh sebuah jenama m3wah terkenal, Dior di ibu kota mencvri perhatian dan mendapat pujian ramai peminat. Memakai tudung Dior, Neelofa juga berseri menggayakan cardigan putih dipadankan bersama seluar berwarna hitam. Dalam masa yang sama, k4ndungan pengacara itu juga kelihatan semakin memb3sar sekaligus mengesahkan spekulasinya sedang h4mil.

Doa Buat Neelofa 

Tinjauan di ruangan komen, rata-rata peminat teruja melihat gambar tersebut dan mendoakan agar Neelofa dan k4ndungannya berada dalam keadaan sihat. Malah mereka turut mengharapkan agar urusan selebriti kes4yangan mereka ini dipermudahkan segalanya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neelofa (@neelofa)


Terdahulu, Neelofa menerusi laporan media tempatan telah menyatakan dia tidak m3rancang untuk membuat pengumuman mengenai hal berkaitan keh4milannya itu. Sebaliknya, Neelofa menyerahkan kepada orang ramai untuk menilai sendiri keadaan dirinya jika bertemu di luar.

Sumber :Murai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!