Tah4n M4lu Gaun Isteri Terl0pong At4s Pel4min, Cameraman P4nik Alihkan Rakaman – Trending Media

Sebaik atau seteliti mana pun perancangan yang sudah dibuat agar majlis perkahwinan berjalan sempurna t4npa kekur4ngan, kad4ngkala boleh terjadi banyak insiden melucvkan kepada pengantin. Bagi mempel4i perempuan yang selalunya menjadi tumpvan mata-mata tetamu, pastinya wujud rasa gemvruh memikirkan 1001 perkara termasuklah cara hendak berjalan, kecantikan baju, makeup atau posisi duduk di atas pelamin.

Gaun ‘ter4pung’ masa cuba duduk di atas pelamin…Perlu bata bata agaknya

Bagi seorang YouTuber terkenal bernama Ria Ricis ini juga, dia tidak terkecu4li berhad4pan dengan situ4si p4nik ketika bersanding. Saat sedang cuba duduk di kerusi, gaunnya yang terlihat seperti fabrik ker4s tiba-tiba ‘terlop0ng’ sehingga menampakkan bahagian dalam kakinya. Men4han m4lu disaksikan oleh ramai tetamu lain, suaminya iaitu Teuku Ryan juga pantas cuba menutup dan membetulkan semula keadaan busana kembang berkenaan.

Pemotongan kek bentuk istana yang bersaiz besar

Lvcu sekali, MC yang sedang meng4cara sempat pula berseloroh gaun berkenaan harus dilet4kkan batu bata sebagai pemberat. Dalam pada itu, kemewahan perkahwinan mereka terus menjadi bualan ramai apabila video sekitar resepsi berlangsung sudah viral tanpa henti di TikTok. Melihat saiz kek mereka yang besar dengan bentuk istana sahaja sudah cukup menggambarkan kos keseluruhan untuk melangsungkan hari istimewa tersebut.

Gaun m4hal mem4ng macam tu…Mungkin seb4b k4wat kabel…Cameraman panik

Selain memvji kec4ntikan Ria, netiz3n juga berpendapat dia sepatutnya memilih pemaian gaun yang lebih simple agar mudah berger4k sepanjang majlis. Dalam pada itu, mereka terhibur dengan respon MC dan kepanikan jurukamera yang terlihat cuba mengelak rakam kejadian tersebut.

Sumber:TikTok fhaat09heyoogurlsss, via www.dnq.pw

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!