“Kau Dengan Dia Berg4duh, Tak Perlu Masuk Aku Sekali” King Coco ‘Sound’ Caprice Lepas Kapsyen S1ndiran ‘Video Call Dalam Bilik Air’

Nama penyanyi rap dan aktivis kem4nusiaan, Caprice kembali hangat apabila dia didakwa meny1ndir pempengaruh, King Coco dengan mel4mpau.

Menerusi hantaran terbaharu di akaun Instagramnya, Caprice telah memuat naik posting mengenai berita King Coco yang mendedahkan dirinya kini sudah bercer4i.

“Hahahah boleh tak tolong bagi nombor Caprice dekat dia, so boleh video call dalam bilik air,” tulisnya ringkas.

Namun kapsyen yang ditulisnya telah mengundang kemar4han netizen selain mendakwa tindakan Caprice itu mel4mpaui batas.

Bukan itu sahaja, netizen juga mendakwa kapsyen yang ditulis Caprice itu berbaur g4nggvan s3.ksval.

Bagaimanapun selepas menyedari kapsyen itu mengundang kec4man, Caprice kemudiannya telah memperbetulkan (edit) penulisannya.

““Hahahah boleh tak tolong bagi nombor Caprice dekat dia, so boleh video call dalam bilik-bilik…. Tuan badan ok,” tulisnya ringkas sebentar tadi.

Sebelum ini, PU Syed telah menegur dan memperbetulkan Caprice susulan kenyataan bersump4hnya baru-baru ini.

Caprice sebelum ini lantang melakukan pendedahan demi pendedahan melibatkan kel4kuan tidak baik seorang pendakwah.

“Kau Dengan Dia Berg4duh, Tak Perlu Masuk Aku Sekali” – King Coco ‘Sound’ Caprice Lepas Kapsyen S1ndiran ‘Video Call Dalam Bilik Air’

Pempengaruh, King Coco yang baru mengesahkan dirinya bercer4i dengan bekas suami memberi amaran kepada penyanyi rap Caprice agar tidak melibatkan dirinya dalam kemelut dengan individu lain

Jelas Coco atau nama sebenarnya Mashaira Ismail, 24, dia enggan namanya dikaitkan dalam episod yang tiada kena mengena dengan dirinya.

“Tolong cakap dengan Caprice tu saya tak nak kena mengena dengan dia, kalau dia nak berg4duh dengan orang ini, atau nak p3rli orang itu, tak perlu masuk I sekali. Bang! Bang!

“Kau dengan dia ni g4duh, tak perlu masuk aku sekali. Saya tidak berg4duh dengan siapa-siapa.

“I tak suka cari pasal dengan orang, tak suka cerita pasal orang tapi orang masih sibuk pasal I. I tak nak muncul di tengah-tengah orang yang tengah berg4duh. Please… Saya tak ada masa!” tegasnya.

VIDEO :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KING COCO 👑 (@k1ngcoco_1)

Selepas tular laporan King Coco bercer4i dengan Azrin Anas Abdul Shukor, Caprice tampil memuatnaik hantaran di Instagram, didakwa meny1ndir dengan ayat yang melampau.

‘Boleh tak tolong bagi number Caprice kat dia so boleh video call dalam bilik air’ tulis Caprice sebelum menukar kapsyen terbabit kepada ‘Hahahah boleh tak tolong bagi nombor Caprice dekat dia, so boleh video call dalam bilik-bilik…. Tuan badan ok’.

Caprice pada masa sama turut berkongsi perbualannya bersama King Coco di Instagram Stories, menyatakan tiada perselisihan pendapat antara mereka.
Malah, King Coco turut memberikan kata-kata nasihat buat Caprice.

Sementara itu, King Coco turut meluahkan rasa hatinya susulan kisah cer4inya yang viral sejak pagi tadi selepas dilaporkan Gempak.\

“Ya, it’s actually happening. But, i’m not sad, i’m happy, you have no worry to me. Saya okey, masih kuat.

“Tapi ramai tanya kenapa, kami kawan baik dan mahukan waktu untuk diri sendiri. Jadi, itulah yang jadi. Saya single, dah!” katanya sebak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!